Our News

H WatchGuard κέρδισε 9 βραβεία από την TrustRadius 2024

Μάι 21, 2024 | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις πελατών και συνεργατών για την ασφάλεια δικτύου, την ασφάλεια τελικού σημείου και τα προϊόντα AuthPoint καταδεικνύουν τη δύναμη της αρχιτεκτονικής της πλατφόρμας ενοποιημένης ασφάλειας της WatchGuard.

Σιάτλ Μάιος 8, 2024 – Η WatchGuard Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η TrustRadius έχει αναγνωρίσει τις λύσεις AuthPoint, Endpoint Security και Network Security της WatchGuard με συνολικά εννέα βραβεία κορυφαίας βαθμολογίας για το 2024, με κάθε προϊόν να κερδίζει σε πολλές κατηγορίες βραβείων.

Τα φετινά TrustRadius Top Rated Awards αναδεικνύουν την ισχύ της αρχιτεκτονικής της πλατφόρμας ενοποιημένης ασφάλειας της WatchGuard. Οι λύσεις Network Security κέρδισαν βραβεία στις κατηγορίες Firewall και Network Security. Οι λύσεις Endpoint Security στις κατηγορίες Endpoint Security, Antivirus και Extended Detection and Response, ενώ το WatchGuard AuthPoint διεκδίκησε βραβεία στις κατηγορίες Έλεγχος ταυτότητας, Διαχείριση ταυτότητας, Σύστημα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης και Ενιαία σύνδεση.

«Πιστεύουμε ότι σε έναν κόσμο όπου η πολυπλοκότητα είναι συνυφασμένη σε κάθε πτυχή του τοπίου των απειλών, η ολοκληρωμένη προστασία της κυβερνοασφάλειας παρέχεται καλύτερα μέσω της αρχιτεκτονικής μιας ενοποιημένης μας πλατφόρμας, η οποία διαθέτει ισχυρές υπηρεσίες ασφαλείας που είναι εύκολο να αναπτυχθούν και να διαχειριστούν», δήλωσε η Michelle Welch, CMO και SVP Business Strategy της WatchGuard Technologies. «Αυτές οι αναγνωρίσεις της TrustRadius δείχνουν ότι κερδίζουμε με τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις λύσεις μας καθημερινά. Βάζουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες στο επίκεντρο σε ό,τι κάνουμε και είναι υπέροχο να βλέπουμε τόσο θετικά σχόλια από την κοινότητα των χρηστών μας».

Η κοινότητα TrustRadius αναγνώρισε κάθε προϊόν της WatchGuard με σταθερά υψηλούς βαθμούς στην αντίστοιχη κατηγορία. Το WatchGuard Network Security βαθμολογήθηκε με 8,9 στα 10 από σχεδόν 800 κριτικές, ενώ το WatchGuard Endpoint Security βαθμολογήθηκε με 8,8 στα 10 με περίπου 200 κριτικές και το AuthPoint βαθμολογήθηκε με 9 στα 10 από περισσότερες από 370 επαληθευμένες κριτικές πελατών.

Αυτά τα εννέα βραβεία από το TrustRadius αντικατοπτρίζουν την κορυφαία φήμη της WatchGuard στον κλάδο για την ικανοποίηση των πελατών στον χώρο της κυβερνοασφάλειας και τη δέσμευσή της να κάνει την ασφάλεια εταιρικού επιπέδου προσβάσιμη σε οργανισμούς όλων των μεγεθών μέσω της απλότητας. «Αυτή η διάκριση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευση της WatchGuard να παρέχει ολοκληρωμένες, αξιόπιστες λύσεις κυβερνοασφάλειας που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από τις εξελισσόμενες απειλές. Συγχαίρουμε την WatchGuard για αυτήν την αναγνώριση και τους επαινούμε για τη συνεχή αφοσίωσή τους στην αριστεία στην προστασία των οργανισμών παγκοσμίως» δήλωσε η Allyson Havener, SVP Marketing & Community της TrustRadius..

Από το 2016, τα βραβεία TrustRadius έχουν γίνει το βιομηχανικό πρότυπο του B2B για την αμερόληπτη αναγνώριση εξαιρετικών τεχνολογικών προϊόντων. Με βάση εξ ολοκλήρου τα σχόλια των πελατών, δεν έχουν επηρεαστεί ποτέ από τη γνώμη των αναλυτών ή από την ιδιότητα του πελάτη της TrustRadius.

Ακολουθούν ορισμένες κριτικές από επαληθευμένους χρήστες που συνέβαλαν στη κατάκτηση του βραβείου TrustRadius Κορυφαίας βαθμολογίας από τη WatchGuard:

  • ” Χρησιμοποιούμε firewalls από την WatchGuard σε πολλές τοποθεσίες. Αυτά τα μοντέλα διαφέρουν από μικρά σε μεγάλα, αλλά σε όλα χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες total security suite. Τα firewalls είναι εύκολο να διαμορφωθούν, και προσφέρουν εξαιρετική αξία στα στοιχεία ασφαλείας που διαθέτει η πλήρης σουίτα. To κόστος για όλα αυτά είναι πολύ χαμηλότερο από τον ανταγωνισμό», δήλωσε στέλεχος μιας εταιρείας ασφάλειας υπολογιστών και δικτύων. “Η αξία έγκειται στο γεγονός ότι μπορώ να κάνω τα πάντα από μία πλατφόρμα. Σε μια εποχή όπου οι υπηρεσίες συνήθως μοιράζονται μεταξύ λύσεων… αυτή είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα.”
  • «Έχω εμπειρία με το WatchGuard Endpoint Security (EPDR) από μικρές εταιρείες με πέντε ή περισσότερους σταθμούς εργασίας, έως μεγάλες εταιρείες με εκατοντάδες σταθμούς και το βρίσκω κατάλληλο και για τους δύο τύπους. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα καλό για εταιρείες με υποστελεχωμένα τμήματα πληροφορικής λόγω των αυτοματοποιημένων και έξυπνων εργαλείων που παρέχει για γρήγορη εύρεση και απόκριση», δήλωσε στέλεχος μιας εταιρείας υπηρεσιών πληροφορικής. “Επίσης, η αυτοματοποιημένη διαδικασία έγκρισης της λίστας επιτρεπόμενων για άγνωστα εκτελέσιμα αρχεία είναι εξαιρετικά γρήγορη, μειώνοντας έτσι και μερικές φορές ακόμη και εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την απόδοση των εργαζομένων.”
  • «Χρησιμοποιούμε το WatchGuard AuthPoint για να τηρούμε τις απαιτήσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου κυβερνοασφάλειας της εταιρείας μας. Διευκολύνει αποτελεσματικά τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και έχει υιοθετηθεί εύκολα από όλους τους χρήστες μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν τεχνικό υπόβαθρο», δήλωσε ένας διευθυντής πληροφορικής σε ένα εμπορικό κτηματομεσιτικό γραφείο. «Η διαδικασία εγκατάστασης ήταν απλή και έδειξε σταθερό χρόνο λειτουργίας και αξιοπιστία. Το χρησιμοποιήσαμε στη διαδικασία μετάβασης από 30 σε 100 εργαζόμενους τα τελευταία 4 χρόνια».

Για μια λεπτομερή ανάλυση των κριτηρίων της μεθοδολογίας και της βαθμολογίας που χρησιμοποιεί το TrustRadius για να καθορίσει τους νικητές της Κορυφαίας βαθμολογίας, κάντε κλικ εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τα Βραβεία Κορυφαίας Βαθμολογίας 2024 εδώ.

Όσοι θέλουν να μοιραστούν τα δικά τους σχόλια για το προϊόν μπορούν να αφήσουν μια κριτική για το WatchGuard εδώ.